tirsdag den 11. april 2017

Brad Barritt zranenia pridáva krútenie voľby Stuart Lancaster Svetového pohára

zranenie Barritt to nie je považovaný za vážny, ale to predsa dáva Lancaster nejakú včasné priestor, keď sa snažia zistiť, raz a navždy, jeho optimálne vyváženie pred potvrdením jeho 31-man tím koncom budúceho týždňa.Najmä opúšťa cestu jasný pre Northampton Luther Burrell partnerským Jonathan Joseph v Paríži, keď jostles s Henrym Slade, Sam Burgess a Billy Twelvetrees dvoch Midfield miesta.

Lancaster je kvôli oznámiť svoj tím a lavice v utorok, ale pripúšťa, že vystúpenie Slade a Burgessa v Twickenham sú "komplikované" Chrbtová rovnice. "Selection bude ťažké, pretože som si vedomý ostatní chlapci musieť hrať rovnako," povedal tréner. "Keď máte 39 hráčov a 23 miest, nemôžete dať každému šancu. Oni všetci majú svoje vlastné atribúty; je to len na to správne kúsky skladačky dohromady.Myslím, že táto hra nám pomôže formulovať to. "

Na prvý pohľad to priamočiare rozhodnutie by bolo vybrať Burgessa na lavici, aby ho a Burrell umožňujú 40 minút za kus po boku Jozefa, už podpísali sa ako Anglicko je svetový pohár No13. Ale to by účinne signalizovať koniec Twelvetrees 'šancí a Lancaster zastávali myšlienku jeho konečná voľba by mohla ešte redukuje na tom, ako sú rozmanité kandidátov ísť do tréningu späť Bagshot budúci týždeň. "Ak sú rozhodnutia, ktoré idú dole na drôt, potom utorok, streda a štvrtok budúci týždeň bude pravdepodobne rozhodne," povedal. "Keď budeme hrať 15 na 15, že nie je ďaleko hre tak ako tak.Bolo by pekné mať ešte niekoľko zahrievacích hier, než urobíme konečné rozhodnutie, ale my nie. "Anthony Watson oslňuje do Anglicka Svetový pohár warm-up víťazstvo nad Francúzsko Prečítajte si viac

najmenší náznak Lancaster by mohol robiť cvičisko tvorí prednosť skôr než výkon koleso podčiarkuje, ako kľukatou Anglicko hľadaním ustálenej Midfield párovanie stalo. Ešte predtým, než zranenia a následne suspenzie odstránené Manu Tuilagi od zvaru nedošlo skutočne usadil kombinácia, pretože Will Greenwood a Mike Tindall bolo v ich okázalosti.

Čas je tiež kráti Danny Cipriani, ktorý mal prakticky žiadna šanca postúpiť svoje pohľadávky v poslednom štvrťroku sobotňajšieho víťazstva 19-14 nad Francúzskom.Vďaka Alex Goode zapôsobil na plný chrbta, Cipriani musieť uspokojiť s pohotovostnou kotvisko ale žraloky predaja lietať polovica odmieta priznať porážku. "Dúfam, že pre ďalšiu šancu," povedal. "Je to frustrujúce, aby mali čo najviac zapojiť, ako by ste chceli, ale to je hra rugby."

Vpredu, príležitosť sa chystá zr aziť na neobmedzenom Saracéni šlapka Jamie George.Anglicko je revízia France hry nevyhnutne upozornila na problémy, s ktorými sa dostali do na linka-von, kde debutant Luke Cowan-Dickie snažil nájsť svoje prepojky dôsledne. "Je to kritická oblasť…sme nemali dodávať dostatok kvalitnej set-kus loptu, či už zo skrumáže alebo linka-von," povedal Lancaster.

"Keď sme sa dostali nejaké slušné loptu získali sme niektoré dobrých pokusov a vytvoril nejakú dobrú formu v útoku, ale autové zoradenie zjavne nešiel, rovnako ako sme dúfali. Jamie sa dostal veľkú príležitosť.Musíme ho hodiť tam a uvidíme, ako sa dostane ďalej. "

K dispozícii je ešte teoretická možnosť Dylan Hartley, pozastavený BUTTING George na konci minulej sezóny, namietnuť tím, ale Lancaster zdôrazniť, že by sa mohlo stať len kvôli zraneniu jedného z prevádzkovateľov.Všetky tri šlapky sú v poriadku, ale Alex Corbisiero trpia sedacieho bolesti a Kieran Brookes je dojčenie bolí zápästie, potom, čo bol vyrytý do Francúzska hre.

Ani rekvizita je veľkým problémom a vedenie tiež dúfajú, že fit-znovu No8 Ben Morgan sa vráti v plnej vŕtanie pre Írsko hry 5. septembra, sa v Anglicku vedenia požadujú viac dopredu šmrnc v Paríži. "Prišli sme o mocenskej hre trochu v druhom polčase," uznal Lancaster. "Keď sa pozriete na toto balenie budeme mať tento čas je tu trochu viac veľkosť a sila na neho. Budeme schopní odpovedať tímy na napájanie pred ísť do Svetového pohára. "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar