tirsdag den 11. april 2017

Prečo nemôže Curt Schilling zastaviť rozrušovať ľudí?

Curt Schilling je oprávnený klopýtat cez jeho odchode kričal ako šialený sused s vlajkami vo dvore obviňuje svetové problémy na každej viere, ktorá nie je jeho vlastné. Ústava mu ponúka toto právo.


A Schilling Zdá sa nič, pokiaľ nie je striktné strážcom ústavy tak, ako niektorý bývalý hráč basketbalu hľadal daňovú prestávku je puntičkár pre ústavné details.Little League je divný. Major League Baseball mohol použiť niektoré z jeho podivnosti Viac

Ale naliať neznášam na sociálnych médiách dosť dlho, a vy ste povinní prekročiť č iaru. A utorok popoludní Schilling Zdalo sa, že pochopiť, ako ďaleko ho prekročil.V tom čase už sa pozrel na grafiku s fotografiou Adolfa Hitlera a spletité manipuláciu unattributed dát porovnávajúcich moslimských extrémistov nacistom na začiatku druhej svetovej vojne a myslel, že to stálo za to zdieľať s celým svetom.

A to nestačilo, že keď zdieľal túto grafiku na Twitteri dodal poznámku na vrchole, ktorý znie: "Matika je ohromujúci, ak sa dostanete do pravých # s", aj keď grafický nemá nič spoločné s matematikou ale dáta, ktorá nebola moc zmysel

nie, musel to urobiť, keď bol na úlohy pre ESPN pokrytie Malá League World Series. - udalosť, ktorá, keď zbavený dospelých, by mala byť najmenej politický niektorého v športe.Vzhľadom k tomu, ESPN je platené LLWS držiteľ práv a Schilling, ako jednu zo svojich vysielacích spoločností, je v podstate oficiálne tvár hry, to znamená, že sa domnieval, že tu rnaj 11- a 12-ročných bol ideálnym fórom pre diskusiu a nacistami moslimskí extrémisti.

v minulom roku počas Little League World Series sme mali inšpiráciu Mo'ne Davisa, dievčatá s fastball ako začarovaný ako ktorýkoľvek chlapca. V tomto roku sme sa Curt Schilling a Adolf Hitler.

ESPN vytiahol Schilling svojho televízneho vysielania a suspenduje ho. Stiahol tweet a ospravedlnil sa na rovnakom Twitter účet 128,000 nasledovníkov, na ktorom zdieľal Hitler a "matematiku". Ale škoda bola hotová.Twitter je už spálený na internete, možno spolu s jeho vysielacou kariérou. Čo je úžasné, čo sa stalo v utorok je to, že nikto nepovolil Schillingovi, aby si dal pozor, ako on a jeho sieť reprezentoval sociálne médiá. Jedna vec je zdieľať politické presvedčenie. Ďalšia je analýza významu každej farby na vlajke Konfederácie a vysmievanie iných náboženstiev pri vysielaní detských baseballových hier. Ale existujú tieto ď alšie momenty zo Schillingu, ktoré doteraz zničili všetko, čo postavil na poli . Rovnako ako v januári, keď povedal v rozhlasovej show v Bostone, že John Smoltz bol zvolený do sály slávy nad ním, pretože Smoltz bol demokrat a bol republikán.A to napriek dôkazom, že stavky na Betclic Smoltz je republikán rovnako, a predstavoval viac presvedčivý štatistický pokračovať. (Disclosure: Hlasoval som za Schilling a Smoltz)

Aj tu bol jeho videohry spoločnosť, 38 Studios, pre koho on zatiahnutý $ 75m od Rhode Island presunúť svoje kancelárie tam, napriek jeho zjavné. nechuť k veľkej vlády. O necelé dva roky neskôr spoločnosť vypnúť a všetci prišli o prácu.

"No hiding, moja chyba," povedal na Twitter o jeho moslimami a Hitler vysielania.

" chápem a prijímam svoju suspenzie, "povedal neskôr tweeted. "100% moja vina. Zlý výber majú zlé následky, a to bolo zlé ro zhodnutie v každom prípade z mojej strany. "

Jeho kajúcnosť zdalo pravé.Možno, že v preraziť do dôchodku uchopil niečo. V mnohých ohľadoch je veľa rešpektovať asi Schilling. On zvýšil dobré peniaze z vážnych príčin, ako je ALS výskum. On bojoval s rakovinou hrdla. Mal skvelú kariéru.

Ale tam je tiež chodník z rozbitých baseballu vzťahy, nepriateľstvo od bývalých spoluhráčov, štát, ktorý sa cíti podvedení, bývalí zamestnanci dumpingové zo zamestnania a teraz Hitlera. Možno, že utorok bude prebudenie pre Schillinga.

Je to v poriadku, aby svoje politické presvedčenie, samozrejme. Ale v určitom okamihu džbán, ktorý bol jeho najlepší v najväčších hrách musí pochopiť, že nie je Donald Trump. On nebeží do úradu; on vysielať baseball. Tam je hranica medzi politikou a nenávisťou.V utorok Schilling narazil tvrdo, ako ju prekročil.

Stávkovanie na Betclic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar