lørdag den 15. april 2017

Sam Billings a James Vince pomohol Anglicku T20 víťazstvo nad Pakistanom

Anglicku jednodňové krikete sú stále bzučí. Pulzujúca dav viac ako 20.000 prizeral, ako oni porazili Pakistan o 14 beží v prvej z troch Twenty20 internacionál, a to s nejakým štýlom.

Tam bolo veľa vychutnať, aj keď proti Pakistanu side, ktorí hľadajú stále krehké bielej gule kriket.Anglicko zotavil z nočnej mory štarte sa bat, sa mnohí z tých, ktorí boli uväznení v lavici v poslednej dobe robiť významné contributions.Pakistan V Anglicku: prvý T20 medzinárodnej - ako sa to stalo Viac

Na svojom debute T20 James Vince bol pôsobivý; tak bol Sam Billings s pálkou a rukavice; Stephen Parry unikal chytro a Liam Plunkett, vo svojom druhom T20 medzinárodné (de väť rokov po jeho prvej) bol vynikajúci - a rýchlo - s loptou v ruke. Bolo to skoro, ako keby Plunkett bol priechod svojej frustrácii nad tým, že permanentné nezúčastnený divák nakoniec stráni pre test ceste po južnej Afrike.

Anglicko vybrané rovnakej strane ako ten, ktorý hral proti SAE, ktorý bol prekvapením [To znamenalo, že sa vynechal aspoň dva zo svojich najlepších hráčov, Jos Buttler a Joe Root. Za normálnych okolností experimentovania príde na konci radu, v ideálnom prípade po trofej bola zabezpečená.

Avšak tento nezvyčajný krok mala istú logiku. Medzinárodná T20 krikete má neobvyklý rytmus na neho. Veľmi málo z nich sa hrá medzi Svetových pohárov. - najmä Anglicko

Odteraz do nasledujúcej turnaj v marci, Anglicko majú tieto tri zápasy proti Pakistanu, ďalšie dva na zadnom konci turné Južná Afrika plus dva warm-up zápasu niekde v Indii.Takže nie je zostávajúce k experimentovaniu alebo posúdiť hodnote okrajových hráčov veľa času.


Je celkom dobre možné, že Eoin Morgan odsedává piatkovej prípravok tu v Dubaji, takže Buttler na starosti tímom Anglicka prvýkrát.

Morgan povedal, že nováčikovia akcie boli "výnimočný" Bet365-Viac informácií a vysvetlil stratégiu za výber. "Snažíme sa rozšíriť tím a to znamená, že niektorí seniori museli sedieť na dlhodobý prospech," povedal kapitán. Skúsenosti musí byť získané v práci, pretože podľa názoru Morganovej, "nemáme dosť dobrý turnaj doma".

Anglicko začala svoje smeny haplessly.Jason Roy vykročil do stredu; Alex Hales, klesol v Keystone Cop štýle Sohail Tanvir, bol čoskoro chytený v polovici-off a out-of-druhov Moeen Ali šiel na kačice. Anglicko kleslo na 19 na tri vo štvr tom mieste.

Morgan takýto spôsob predtým; On zostal pokojný a bude hrať životne dôležité, a podľa jeho štandardov, anonymné inningy, keď dohliadal na oživenie. Príspevky Vinceho a Billingsa, ktoré by zasiahli jeho dievčatko päťdesiatich, boli zaujímavé. Tak ako to urobil často pre Hampshire, Vince mal túži dať priestor na preskúmanie medzery na strane, ale tam Boli aj mäsové rany na midwicket.Zúril na seba, keď bol unikal od Wahab Riaz za 41 Vzhľadom k tomu, hlavné smena z protivenstvá bola na obzore.

Avšak Vince prepustenie takmer zastavil Anglicka od Billings zaiskrilo v Buttler v štýle módy. Bol vykonaný výstrel rampy cez ľavé rameno s rutinným nonšalanciou na pálkara 21. storočia a tam boli ploché bat pohony mimoriadnou silou. Ten môže bežať rýchlo, ako je dobre. Dokáže byť tiež nespoľahlivý, ale stelesňuje no-strach politiku, ktorá sa získava pôdu pod nohami v Anglicku tábore.

Billi ngs bol najzávažnejšie Imran Khan, nadhadzovač, ktorý je opakom Všestranný časti rovnaký názov pred 25 rokmi.To Imran, ktorý nie je ten, kto hral v skúšobnej sérii, misy s ľavou pažou off krátky, miešacie rozbehu a zdá sa špecializujú na výber pomalších lôpt. Okrem toho, že nie je známe, že majú nejaké politické ambície. Po zrelej úvahe, že je menej ohrozujúce s loptou v ruke, než jeho slávneho predchodcu. Nie že by Billings sa zdá byť zastrašiť každého, kto o túto formu hry.

Pakistan boli vždy za tempom v stále zbesilom behu-chase.Ich dilema sa zdôraznilo vo výbehu Umar Akmal, pravdepodobne ich najnebezpečnejší pálkar.

Akmal a Sohaib Maqsood ako šprintoval vážne k rovnakému záveru a tretí rozhodca musel byť povolaný, aby rozhodol, ktorý musel go (to bolo Akmal, ktorí museli opustiť akciu predčasne).

Bet365-Podrobnosti tu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar