torsdag den 13. april 2017

St. Louis Cardinals skoba tretí rovný NL Centrálne titulu

St Louis Cardinals sú späť na známom mieste: na vrchole NL Central sa pozerá nadol na všetkých ostatných.

Jason Heyward tretí-inning Grand Slam poháňal Cardinals cez Pittsburgh Pirates 11-1 V druhej hre doubleheader v stredu večer, dávať St Louis jeho tretí priamy divízie titul a 11. od roku 1994.Toronto Blue Jays moc na ich prvý titul AL Východ od roku 1993 Prečítajte si viac

Toto môže byť medzi Najpôsobivejšie. Kardinálov a ubezpečil sa o najlepší rekord v majorech v tejto sezóne napriek tomu, že stratil niekoľko hviezd na zranenie na dlhé úseky. Heyward vystrelil Bobby LaFromboise, ktorý nahradil neefektívne Charlie Morton (9-9), dal St Louis še sť-spustiť olovo.Tyler Lyons (3-1) mal trochu problémy robiť to poňať ako Cardinals dosiahli 100-win plato pre deviatykrát.

St Louis hráči bežal zo svojho bunkra na vnútornej poľa v vecne oslavu ich piaty rovný postseason kotvisko.Ich sezóna dlhý beh na vrchole najviac konkurencieschopnú divízie baseballe - a jednoduchosti, v ktorom je tím urobil. - je o to viac ohromujúci vzhľadom na prekážky, musel prekonať

Kardináli odrazil Piráti a Chicago Cubs hoci eso Adam Wainwright, sluggers Matt Holliday a Matt Adams a high-profile relievers Jordan Walden a Matt Belisle strávil veľké kusy v sezóne na vypnutom zozname.


Wainwright sa vrátil z roztrhané ľavého Achilles na ihrisku jedna smena na mop-up povinnosť počas 8-2 straty v otvárača, jeho o hromujúci zotavenie štyri mesiace pred plánovaným termínom.Dokonca aj manažér Piráti Clint Hurdle vybuchol v potlesku, keď Wainwright prešiel z bullpen v ôsmej smere otvárača. Napriek tomu Wainwrightu, sledoval, čo kardináli bez neho bolo rovnako pôsobivé.

P>

"Som smiešne ohromený," povedal trikrát All-Star v utorok, hodiny predtým, než bol aktivovaný z DL. "Myslím, že keby ste sa pred sezónou spýtal niekto vo vyznamenanom médiu, ak by sme stratili náš džbán No1 a No3 hitter, No4 hitter a dvoch set-up chlapcov…nikto nás nebude mať [tu]." > Určite nie Piráti, ktorí strávili posledné štyri mesiace dychtivým pokusom vysledovať kardinály, aby sa dostali až na krátke, aj keď majú druhý najlepší rekord v majore.Pittsburgh bude Unibet-Ďalšie informácie hrať v kole divokej karty pre tretí rovný rok, kedy čelí mladej šelmy budúcu stredu s tým, že namiesto doteraz nebolo stanovené.

Piráti ujsť šancu vniesť nejaké skutočné dráma až do finále týždeň pravidelného obdobia, kedy opustil 16 bežcov na základni v 3-0 stratu v pondelok večer. Aj keď Gerrit Cole sa hodil sedem silných smien v otvárača v stredu krátko ťahať piráti počas troch hier, kardináli zbytočný trochu času dostať sa na Mortona, rovnako ako vždy.

Morton prišiel winless proti St. Louis od 4 apríla 2011, je rozpätie 11 štartov.Úloha nútiť Cardinals zabaliť divízie v Atlante v piatok Morton váhal proti jeho dlhoročného nepriateľa znova.

Carpenter viedol mimo hru s trojaký k medzere v ľavom strede, pričom normálne, či rukou Pittsburgh outfielders Starling Marte a Andrew McCutchen nechal loptu Scoot medzi nimi. Carpenter skóroval na dvojité hre Heyward vybral a potom zaznamenal na dvojité Adamsom.

Morton dočasne zobral len celkom odhalili v treťom. Carpenter zdvojnásobil, Morton hit Jon Jaye s rozstupom a šiel Jhonny Peralta.LaFromboise prišiel pre Morton len pozerať Heyward poslať svoj štvrtý ihrisko pruhy do kresiel v pravom strede, aby sa 6-0 a poslať prítomné v hosťujúcim klubovni na PNC Park usilovne snaží pripraviť na postgame oslavu.

Lyons, ktorý sa snažil pri štarte v tejto sezóne, nenechal vankúš nazmar. Vzdal štyri hity v siedmich smenách, škrtnutím päť bez prechádzku.

Unibet-Čítajte viac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar