torsdag den 20. juli 2017

Slovácko sa sústredí medzi vinohradmi, na tréningy jazdí hráči na bicykli

Počet rodinných domov? 1 250.


Počet vínnych pivníc? 650.

Do juhomoravských Veľkých Bílovice väčšina návštevníkov jazdí za vinárskymi zážitky.

"Najväčší vinárska obec Slovenskej bet365 stavky republiky.Velké Bílovice - mesto ľudových tradícií, vína a ovocie, "znie v oficiálnom sloganu.

Pre futbalistu Slovácka však týždenný pobyt neďaleko Břeclavi predstavuje vrchol ich prípravy na novú prvoligovú sezónu, ktorá začína už za dva týždne.

"Vieme, že sme v lukratívnej vinárskej obci, ale v prvom rade sme tu na futbalovom sústredení," os pravedlňuje sa miestnym vinárom tréner Slovácka Svatopluk Habanec. "Víno ide bohužiaľ trošičku mimo nás, s realizačným bet365 tímom možná len symbolicky ochutnáme."

Ani bez lahodného moku sa ale futbalisti tento týždeň vo Veľkých Bílovice nenudí. Každý deň ich čakajú dvojfázové tréningy.Medzi hotelom a ihriskom pritom pendlujú netradične - na kolesách.

"Keď som sa tu bol v predstihu pozrieť, zistil som, že ihriská sú od hotela vzdialená niečo cez dva kilometre. Tak ako tu mať kvôli tak krátke vzdialenosti autobus, ukázala sa ako veľmi dobré riešenie kola. Je to po rovinke, ku ihrisku trošku z kopčeka, späť naopak. Je bet365 bonus to fajn relax, "opisuje Slovácký kouč.

Na piatkové popoludnie ale plánoval pre svojich zverencov spestrenie - zhruba tridsaťkilometrovej výlet. "Keď cestou stretneme nejaký rybník, treba si zájdeme aj zaplávať," uvažoval.

A netradičné prvky tréneri zaradili aj do inak nie príliš obľúbeného posilňovanie.Na projekčnom plátne totiž pritom hráčom premietajú zábery drsného posilňovanie v podaní legendárneho Rockyho alebo z reproduktorov púští fanúšikovské chorály.

"Michal Kordula tomu dáva trošku šťavu," usmieva sa Habanec.

dva brankári odišli

Vo Veľkých Bílovice sú futbalisti spokojní.

" Našli sme tu slušné zázemie, navyše máme súpera z okolia. Nemusíme za nimi toľko cestovať ako trebárs v Rakúsku.V letnom období nie je potreba jazdiť niekam do zahraničia, táto móda už je preč, "poznamenal tréner.

Slovácko si tak v utorok zašlo dvadsať kilometrov do Ratíškovice pre výhru 3: 1 nad Košicami a v sobotu tím čak� � päťdesiat kilometrov prejazd do Senice na súboj s miestnym prvoligovým slovenským celkom.

Jediné, čo koučovi Habancovi kazí náladu, sú zdravotné problémy niektorých hráčov: kvôli tomu už odcestovali domov brankári Hecate a Nemrava a naplno bet365 mobil netrénuje obranca Šimko ani testovaný útočník kone .

"nie je to úplne optimálny," povzdychol si kouč, ktorý má na skúške takisto stopéra Simerského a útočníka Sablera. "Ešte majú pred sebou sobotňajší zápas, v pondelok potom o hráčskych zmenách budeme debatovať s vedením," doplnil Habanec, podľa ktorého je v hre aj možnosť angažovať ďalšie vytipované hráčov.

bet 365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar